Közösségi média :

Minden készen áll az üzleti ötlete megvalósításához?
Mi biztosítjuk a siker jogi és könyvelési hátterét!

Egyéni vállalkozások, cégek és non-profit szervezetek alapítása teljes ügyintézéssel, adótervezéssel, tanácsadással és könyveléssel.

Ha Ön vállalkozást vagy céget alapítana, de nem biztos benne, hogyan kezdjen hozzá, illetve mire kell felkészülnie, akkor vegye igénybe komplex vállalkozásalapítási szolgáltatásainkat.

Az előzetes konzultáció és tanácsadás keretében felmérjük az üzleti ötletéhez kapcsolódó legfontosabb pénzügyi-, adózási- és jogi információkat. Ez alapján ajánlást teszünk:

A vállalkozás megalapítása után mint állandó meghatalmazottak képviseljük cégét vagy vállalkozását a NAV-nál, az önkormányzatoknál, a Statisztikai Hivatalnál, megtesszük a szükséges bejelentkezéseket és tartjuk a hivatalokkal a kapcsolatot.

Folyamatosan figyeljük az Ügyfélkapus értesítéseket, és szükség szerint tájékoztatjuk Önt. Alapítás után mint állandó meghatalmazottak elvégezzük a kötelező NAV online számla regisztrációt, és segítünk Önnek az első számlák kiállításában.

 

A vállalkozás elindítása után teljes körűen ellátjuk:
 • a könyvelési
 • bérszámfejtési és
 • munkaügyi
 • adózási
 • évzárási feladatokat.

Amennyiben szeretné, a számlázást és levelek átvételét is elintézik kollégáink Ön helyett.

Ha a felsorolt szolgáltatásoknál még profibb, integrált számlázási- pénzügyi- és riportolási rendszerre van szüksége, akkor kérjük olvasson bővebben a nagyobb vállalkozások számára szóló szolgáltatásainknál:

Finances Saving Economy concept. Accountant or banker use calculator.

Érdekelnek a szolgáltatások, felveszem a kapcsolatot:

Hogyan zajlik a vállalkozás alapítása és a működés megkezdése?

 • Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük az Ön igényeit, az ideális vállalkozási formát és a legjobb adózási választást az Ön tervezett tevékenységére. (A konzultáció díjköteles, azonban konzultáció díja az első havi könyvelési díjból jóváírásra kerül)

 • Az Önnel egyeztetett adatok alapján megalapítjuk a vállalkozást az Ön részére. (Ez a vállalkozás bonyolultságától függően 1-14 nap)

 • A vállalkozás bejegyzését követően megkötjük a könyvelési szerződést.

 • Elkészítjük a NAV-hoz és az Önkormányzatokhoz és Statisztikai Hivatalhoz szükséges meghatalmazásokat.

 • A meghatalmazások állami feldolgozása után teljes körűen tudjuk intézni az Ön ügyeit és képviselni Önt a hatóságoknál. Ez általában 1-2 nap. Megtesszük a szükséges bejelentkezéseket a hatóságokhoz (NAV, Önkormányzat, KSH, Kamara) .

 • A számlázóprogram működésének megkezdéséhez elkészítjük a NAV online számla rendszer regisztrációt.

 • Segítünk megismerkedni a vállalkozás működtetéséhez szükséges legfontosabb feladatokkal, számlázási és költségelszámolási szabályokkal, határidőkkel.

 • Az első 3 havi könyvelés után egyeztetjük Önnel a tapasztalatainkat és ha szükséges javaslatokat teszünk a számlázással, bizonylatokkal, költségelszámolással és az adózással kapcsolatban.

iStock-1022131162
„A cégvezetők nagyon sok munkaidőt és energiát megspórolhatnak azzal a cég életében, ha a könyvelésben rejlő potenciálokat kihasználják: nálunk minden adat a rendelkezésre áll a tervezéshez és a céges folyamatok ellenőrzéséhez is.”

Mi történik miután felveszi velünk a kapcsolatot?

number-1 (1)

lépés

Ön kap egy visszaigazoló e-mailt a kapcsolatfelvételi igényről, és egyúttal az Ön kérése bekerül a vállalatirányítási rendszerünkbe.

number-2

lépés

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot 24 órán belül.

number-3

lépés

Kollégánk tájékoztatja a további teendőkről.

Érdekelnek a szolgáltatások, felveszem a kapcsolatot:

Tudjuk, hogy Ön az üzletre szeretne koncentrálni, ezért:

És amit még mi máshogy csinálunk…

Az elmúlt 26 évben sokrétű tapasztalatot szereztünk:

területen működő vállalkozások és szervezetek könyvelési, adózási tevékenységeinek ellátásában, az alakulástól a lezárásukig.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ingyen küldjük Önnek a következő cikket:

Cégalapítás legfontosabb tudnivalói

Amennyiben szeretne értesülni a könyveléssel kapcsolatos legfontosabb információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre, ebben az esetben Ön automatikusan megkapja a “Cégalapítás legfontosabb tudnivalói​” dokumentumunkat.

Könyvelési szolgáltatások

Kérjen árajánlatot - 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat vagy egy időpontot konzultációra, ha egyszerű könyvelésnél többet vár könyvelőpartnerétől!

Rólunk mondták

Olvassa el ügyfeleink véleményét szolgáltatásainkról!

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Valter Kalaus

   NEWMARK VLK HUNGARY

   A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    Tóth Péter, ügyvezető

    Langa Hungary Kft.

    Gyors és magas színvonalú munkavégzéssel támogatják munkánkat, döntés előkészítéseknél pedig remek elemzésekel biztosítják, hogy minden esetben a legoptimálisabb megoldásra essen a választás.

     Nagy Zoltán

     Brindisi Kft.

     Három éve vagyok a Klein consulting könyvelőiroda ügyfele .Az előző könyvelőmmel sok problémám volt, de rátaláltam egy profi cégre ,így nyugodtan koncentrálhatok a vállalkozásom fejlesztésére. Precíz ,pontos ,megbízható csapat.A határidőket pontosan betartják, a törvényiváltozásokról időben tájékoztatnak..Mindenkinek ajánlom Őket!

      Kelemen Tibor

      Ügyfél

      A vállalkozásom életében egy új korszak kezdődött mikor családommal a fővárosba költöztünk. A könyvelő választásakor a mögöttem álló 30 év megtermelt javainak íntézését csak és kimondottan megbízható és munkáját professzionálisan végző cégre bízhattam. A döntés számomra már az első személyes beszélgetésünk után bizonyossá vált hogy a Klein Consulting könyvelőirodát választom. Azóta eltelt évek bizonyítják számomra a mindent felülmúló profizmusukat és a piac által diktált talán azt is meghaladó fejlődésüket. Így a vállalkozásom mely később gyermekeim kezébe kerülhet teljes biztonságot élvez Ritáéknál!

      Ajánlatkérés

      Kérjük töltse ki az űrlapot, 24 órán belül válaszolunk!