Közösségi média :

Tanácsadás
és problémamegoldás

Ha kicsúsztak kezéből az adóügyei, mi segítünk…

Hiányzó vagy elrontott könyvelés, adóbevallások, beszámoló pótlása és javítása – könyvelés kontroll – hatóság előtti képviselet adóügyekben – adószám törlés visszafordítása

Rendkívül fontos az adóügyek és a könyvelés folyamatos rendben tartása, mivel ez elsősorban az ügyvezetők és a vállalkozók személyes felelőssége, és a hiányok elhanyagolásának komoly pénzügyi következményei lehetnek, vagy akár a cég kényszertörlését is eredményezhetik. 

Ha vállalkozóként úgy érzi, hogy nem megfelelő az együttműködés a jelenlegi könyvelőirodájával, vagy már az Adóhivatal a felszólításokat küldi, keresse meg irodánkat:

 • átvesszük a vállalkozás könyvelését és átnézzük az előző 6 év adózási eseményeit
 • tájékoztatjuk a hiányokról és pótoljuk azokat
 • pótoljuk az esetleges hiányzó könyvelést
 • pótoljuk a beszámolót és gondoskodunk a közzétételről
 • állandó meghatalmazottként képviseljük a vállalkozást az Adóhatóságnál


Folyamatban lévő adóhatósági eljárásokat átveszünk (adószám-törlés, kényszertörlési eljárás kezdete), feltárjuk az okokat és a törvényi lehetőségeken belül megpróbáljuk visszafordítani azokat.

A kényszertörlésnek nagyon súlyos következményei vannak a vállalkozás tulajdonosaira és vezetőire nézve, ne várja meg, míg visszafordíthatatlanná válik a folyamat.

iStock-1326799703 (1)

Mi történik miután felveszi velünk a kapcsolatot?

number-1 (1)

lépés

Ön kap egy visszaigazoló e-mailt a kapcsolatfelvételi igényről, és egyúttal az Ön kérése bekerül a vállalatirányítási rendszerünkbe.

number-2

lépés

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot 24 órán belül.

number-3

lépés

Kollégánk tájékoztatja a további teendőkről.

Érdekelnek a szolgáltatások, felveszem a kapcsolatot:

Tudjuk, hogy Ön az üzletre szeretne koncentrálni, ezért:

És amit még mi máshogy csinálunk…

Az elmúlt 26 évben sokrétű tapasztalatot szereztünk:

területen működő vállalkozások és szervezetek könyvelési, adózási tevékenységeinek ellátásában, az alakulástól a lezárásukig.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne értesülni a könyveléssel kapcsolatos legfontosabb információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Könyvelési szolgáltatások

Kérjen árajánlatot - 24 órán belül válaszolunk!

Kérje ajánlatunkat vagy egy időpontot konzultációra, ha egyszerű könyvelésnél többet vár könyvelőpartnerétől!

Rólunk mondták

Olvassa el ügyfeleink véleményét szolgáltatásainkról!

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Valter Kalaus

   NEWMARK VLK HUNGARY

   A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    Tóth Péter, ügyvezető

    Langa Hungary Kft.

    Gyors és magas színvonalú munkavégzéssel támogatják munkánkat, döntés előkészítéseknél pedig remek elemzésekel biztosítják, hogy minden esetben a legoptimálisabb megoldásra essen a választás.

     Nagy Zoltán

     Brindisi Kft.

     Három éve vagyok a Klein consulting könyvelőiroda ügyfele .Az előző könyvelőmmel sok problémám volt, de rátaláltam egy profi cégre ,így nyugodtan koncentrálhatok a vállalkozásom fejlesztésére. Precíz ,pontos ,megbízható csapat.A határidőket pontosan betartják, a törvényiváltozásokról időben tájékoztatnak..Mindenkinek ajánlom Őket!

      Kelemen Tibor

      Ügyfél

      A vállalkozásom életében egy új korszak kezdődött mikor családommal a fővárosba költöztünk. A könyvelő választásakor a mögöttem álló 30 év megtermelt javainak íntézését csak és kimondottan megbízható és munkáját professzionálisan végző cégre bízhattam. A döntés számomra már az első személyes beszélgetésünk után bizonyossá vált hogy a Klein Consulting könyvelőirodát választom. Azóta eltelt évek bizonyítják számomra a mindent felülmúló profizmusukat és a piac által diktált talán azt is meghaladó fejlődésüket. Így a vállalkozásom mely később gyermekeim kezébe kerülhet teljes biztonságot élvez Ritáéknál!

      Ajánlatkérés

      Kérjük töltse ki az űrlapot, 24 órán belül válaszolunk!