Közösségi média :

Rólunk

Klein Consulting

Könyvelőirodánk 1996-os megalapításakor az volt az
elsődleges célunk, hogy betöltsük a minőségi űrt a könyvelőirodák piacán. Tudjuk, hogy mennyire nehéz és összetett vállalkozást alapítani, vezetni, tervezni és kontrollálni, hiszen 26 éve csináljuk mi is.
Azokkal az ügyfelekkel tudunk ideálisan együtt dolgozni, akik ugyan ilyen elhivatottsággal vezetik saját vállalkozásukat, minőséget szeretnének létrehozni, és elkötelezettek a saját vállalkozásuk iránt.

Szolgáltatásainkról részletesebben itt olvashat:

DSC_7311

„20 éves korom óta a saját vállalkozásomat építem, és azóta dolgozom közgazdasági- számviteli- adózási területen. Mindig is hittem abban, hogy minden cél megvalósulásának alapfeltétele a jó tervezés és a kontroll. Ezért választottam ezt a területet hivatásul. A számvitel mindazon információkat tálcán kínálja a vállalkozóknak, amire a sikeres üzletépítéshez szükségük van. A könyvelés elsődleges célja nem a bevallások beküldése, hanem a vállalkozók támogatása a döntéshozatalban. Ez a felelősségteljes minőségi munka minőségi tudást, minőségi embereket és minőségi környezetet kíván.„

Végzettségek:

 • Vállalkozási szakos mérlegképes könyvelő
 • IFRS* szakos mérlegképes könyvelő
 • Vállalkozás-menedzsment szakos közgazdász
 • Adótanácsadó
  Belföldi- és Nemzetközi ÁFA Mesterképzés

 

*Európai Uniós könyvelési standardok

Akikkel boldogan együtt dolgozunk:

Akikkel nem tudunk együtt dolgozni:

Mit vállalunk:

Ügyfeleink vállalása

Csapatunk

Ismerjen meg minket.

Horváth Ingrid

Senior könyvelő

Molnár Krisztina

Főkönyvelő

Klein-Szedlár Rita

Ügyvezető igazgató

Vadon Krisztina

Irodavezető

Egervári Kristóf

Senior könyvelő

Klein-Szedlár Rita

ügyvezető igazgató

Molnár Krisztina

Főkönyvelő

Horváth Ingrid

Senior könyvelő

Vadon Krisztina

Irodavezető

Mohácsi Cintia

Asszisztens

Mohácsi Cintia

Asszisztens

Tószegi Dóra

Könyvelési asszisztens

Polgár Vanessza

Junior könyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Majoros Teréz

Junior könyvelő

Egervári Kristóf

Junior könyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Majoros Teréz

junior könyvelő

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot, 24 órán belül garantáltan válaszolunk!

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Valter Kalaus

   NEWMARK VLK HUNGARY

   A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    Tóth Péter, ügyvezető

    Langa Hungary Kft.

    Gyors és magas színvonalú munkavégzéssel támogatják munkánkat, döntés előkészítéseknél pedig remek elemzésekel biztosítják, hogy minden esetben a legoptimálisabb megoldásra essen a választás.

     Nagy Zoltán

     Brindisi Kft.

     Három éve vagyok a Klein consulting könyvelőiroda ügyfele .Az előző könyvelőmmel sok problémám volt, de rátaláltam egy profi cégre ,így nyugodtan koncentrálhatok a vállalkozásom fejlesztésére. Precíz ,pontos ,megbízható csapat.A határidőket pontosan betartják, a törvényiváltozásokról időben tájékoztatnak..Mindenkinek ajánlom Őket!

      Kelemen Tibor

      Ügyfél

      A vállalkozásom életében egy új korszak kezdődött mikor családommal a fővárosba költöztünk. A könyvelő választásakor a mögöttem álló 30 év megtermelt javainak íntézését csak és kimondottan megbízható és munkáját professzionálisan végző cégre bízhattam. A döntés számomra már az első személyes beszélgetésünk után bizonyossá vált hogy a Klein Consulting könyvelőirodát választom. Azóta eltelt évek bizonyítják számomra a mindent felülmúló profizmusukat és a piac által diktált talán azt is meghaladó fejlődésüket. Így a vállalkozásom mely később gyermekeim kezébe kerülhet teljes biztonságot élvez Ritáéknál!

      Ajánlatkérés

      Kérjük töltse ki az űrlapot, 24 órán belül válaszolunk!