Közösségi média :

Rólunk

Klein Consulting

Könyvelőirodánk 1996-os megalapításakor az volt az
elsődleges célunk, hogy betöltsük a minőségi űrt a könyvelőirodák piacán. Tudjuk, hogy mennyire nehéz és összetett vállalkozást alapítani, vezetni, tervezni és kontrollálni, hiszen 26 éve csináljuk mi is.
Azokkal az ügyfelekkel tudunk ideálisan együtt dolgozni, akik ugyan ilyen elhivatottsággal vezetik saját vállalkozásukat, minőséget szeretnének létrehozni, és elkötelezettek a saját vállalkozásuk iránt.

Szolgáltatásainkról részletesebben itt olvashat:

Mit vállalunk:

Ügyfeleink vállalása

Akikkel boldogan együtt dolgozunk:

Akikkel nem tudunk együtt dolgozni:

DSC_7311

„ 20 éves korom óta a saját vállalkozásomat építem, és azóta dolgozom közgazdasági- számviteli- adózási területen. Mindig is hittem abban, hogy minden cél megvalósulásának alapfeltétele a jó tervezés és a kontroll. Ezért választottam ezt a területet hivatásul. A számvitel mindazon információkat tálcán kínálja a vállalkozóknak, amire a sikeres üzletépítéshez szükségük van. A könyvelés elsődleges célja nem a bevallások beküldése, hanem a vállalkozók támogatása a döntéshozatalban. Ez a felelősségteljes minőségi munka minőségi tudást, minőségi embereket és minőségi környezetet kíván. „

 

Végzettségek:

Vállalkozási szakos mérlegképes könyvelő
IFRS* szakos mérlegképes könyvelő
Vállalkozás-menedzsment szakos közgazdász
Adótanácsadó
Belföldi- és Nemzetközi ÁFA Mesterképzés

*:Európai Úniós könyvelési standardok

Csapatunk

Ismerjen meg minket.

Horváth Ingrid

Senior könyvelő

Molnár Krisztina

Főkönyvelő

Klein-Szedlár Rita

Ügyvezető igazgató

Vadon Krisztina

Irodavezető

Mohácsi Cintia

Asszisztens

Klein-Szedlár Rita

ügyvezető igazgató

Molnár Krisztina

Főkönyvelő

Horváth Ingrid

Senior könyvelő

Vadon Krisztina

Irodavezető

Mohácsi Cintia

Asszisztens

Egervári Kristóf

Junior könyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Majoros Teréz

junior könyvelő

Egervári Kristóf

Junior könyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Molnár Krisztina_Főkönyvelő

Majoros Teréz

junior könyvelő

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Bartal Csaba

   Múlt-kor Kft.

   Még egy jól menő vállalkozásnak is lehetnek nehéz napjai, hiszen a jogszabályi változások rendszeres kihívások elé állítanak bennünket. Az ebből fakadó megpróbáltatásokat teszi jelentős mértékben elviselhetőbbé a Klein Consulting Könyvelőiroda szakértői csapata. Kimagasló ügyféltámogatási rendszerrel, és nem mellesleg jövőbiztos digitális megoldásokkal tartják a lépést a kor kihívásaival szemben - megkönnyítve ezzel a cégvezetők amúgy is terhelt mindennapjait. Stabilan magas színvonalú szolgáltatás kapok korrekt piaci áron.

    Valter Kalaus

    NEWMARK VLK HUNGARY

    A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    KAPCSOLATFELVÉTEL