Közösségi média :

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Milyen könyvelési – adózási probléma megoldásában segíthetünk ?

Meglévő vállalkozásnál szeretnék könyvelőt váltani

A már működő vállalkozások könyvelését átvesszük bármikor, nem kell megvárnia az év végét.

Dinamikusan növekvő vállalkozás alapításához kérek tanácsot és keresek könyvelőt

A gyorsan növekvő vállalkozások folyamatosan változó igényeivel a rugalmasan alakítható könyvelési rendszerünk gond nélkül lépést tart.

Vállalkozóként több információra van szükségem a vállalkozásom eredményességéről

A vállalkozás vezetőjének információs igényeihez igazodva alakítjuk ki a szükséges riportokat és építjük fel a könyvelési rendszert.

Adózási vagy könyvelési szakmai tanácsra van szükségem

Magánszemélyek, non-profit szervezetek és vállalkozások adózási kérdéseiben és problémamegoldásában segítünk, hatóság előtti teljes képviselettel.

Jövedelemadó bevallást szeretnék készittetni

Segítünk a NAV bevallási tervezet ellenőrzésében, szükség szerinti módosításában vagy önálló jövedelemadó bevallás elkészítésében.

Átalakítanám vagy megszüntetném a cégem, ehhez keresek professzionális szakembert

Végelszámolások, átalakulások, nemzetközi holding-modellek végigvitele.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Bartal Csaba

   Múlt-kor Kft.

   Még egy jól menő vállalkozásnak is lehetnek nehéz napjai, hiszen a jogszabályi változások rendszeres kihívások elé állítanak bennünket. Az ebből fakadó megpróbáltatásokat teszi jelentős mértékben elviselhetőbbé a Klein Consulting Könyvelőiroda szakértői csapata. Kimagasló ügyféltámogatási rendszerrel, és nem mellesleg jövőbiztos digitális megoldásokkal tartják a lépést a kor kihívásaival szemben - megkönnyítve ezzel a cégvezetők amúgy is terhelt mindennapjait. Stabilan magas színvonalú szolgáltatás kapok korrekt piaci áron.

    Valter Kalaus

    NEWMARK VLK HUNGARY

    A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    KAPCSOLATFELVÉTEL