Közösségi média :

Vállalkozóként több információra van szükségem a vállalkozásom eredményességéről

Tudjuk, hogy rendkívül frusztráló úgy vállalkozást vezetni, hogy nem kapunk támogatást és információt a fontos döntések meghozatalához.

Mi az elmúlt 26 évben ügyfeleink igényeit folyamatosan figyelve kidolgoztuk azt a vállalkozásvezetőknek szóló információs rendszert, ami alapján nem kell többé izgulnia, hogy vajon jól dönt-e?

A SmartBooks Business ügyfélmodult igény esetén irodánk biztosítja az Ön számára, így haladéktalanul élvezheti a rendszer előnyeit:

 • közös bizonylat-adatbázisból tudjuk feldolgozni a könyvelési bizonylatait – így Önnek nem kell eljuttatni a számláit hozzánk.
 • a digitális bizonylat-tárolási felöleten tudja megőrizni bizonylatait, így a számlák tárolása is könnyebb
 • egyedi vezetői riportokat tudunk beállítani, így Ön a leghatékonyabb forrásból láthatja cége naprakész adatait
  folyamatosan nyomon követheti vevői fizetéseit és kifizetendő számláit


A SMARTBooks egy felhőalapú, böngészőből elérhető könyvelő- és ügyviteli rendszer a digitalizációra nyitott vállalkozások számára, mely a vállalkozás és a könyvelő közti hatékony online együttműködést is segíti.

A SMARTBooks Business kis- és középvállalkozások ügyviteli folyamatait támogatja az értékesítéstől a beszerzésen és készletkezelésen át a pénzügyi nyilvántartásokig. Online dokumentumkezelés a könyvelővel közös tárhelyen, rendszeren belüli csoportmunka-támogatás és feladatkezelés, pénzügyi riportok, analitikák, és még sok más funkció, felesleges adatrögzítés nélkül. Minden egy helyen, ami egy vállalkozás adminisztrációjához elengedhetetlen! További információ a SmartBooks weboldalán található.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Bartal Csaba

   Múlt-kor Kft.

   Még egy jól menő vállalkozásnak is lehetnek nehéz napjai, hiszen a jogszabályi változások rendszeres kihívások elé állítanak bennünket. Az ebből fakadó megpróbáltatásokat teszi jelentős mértékben elviselhetőbbé a Klein Consulting Könyvelőiroda szakértői csapata. Kimagasló ügyféltámogatási rendszerrel, és nem mellesleg jövőbiztos digitális megoldásokkal tartják a lépést a kor kihívásaival szemben - megkönnyítve ezzel a cégvezetők amúgy is terhelt mindennapjait. Stabilan magas színvonalú szolgáltatás kapok korrekt piaci áron.

    Valter Kalaus

    NEWMARK VLK HUNGARY

    A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    KAPCSOLATFELVÉTEL