Közösségi média :

Egyéni vállalkozás és Kft alapítás ingyenesen *

* 2023. január 31-ig aláírt, minimum egy éves könyvelési szerződés esetében

Irodánk 26 éve folyamatos növekedéssel jelen van a magyar könyvelői piacon,

kiterjedt tapasztalataink vannak:

területen működő vállalkozások és szervezetek megalapításában, könyvelési, adózási tevékenységeinek kialakításában és ellátásában.

Irodánk méretéből és a kialakított munkamódszerekből adódóan:

Hogyan zajlik a vállalkozás alapítása és a működés megkezdése?

 • Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük az Ön igényeit, az ideális vállalkozási formát és a legjobb adózási választást az Ön tervezett tevékenységére. (A konzultáció díjköteles, azonban konzultáció díja az első havi könyvelési díjból jóváírásra kerül)

 • Az Önnel egyeztetett adatok alapján INGYENESEN MEGALAPÍTJUK a vállalkozást az Ön részére. (Ez a vállalkozás bonyolultságától függően 1-14 nap)

 • A vállalkozás bejegyzését követően megkötjük a könyvelési szerződést.

 • Elkészítjük a NAV-hoz és az Önkormányzatokhoz és Statisztikai Hivatalhoz szükséges meghatalmazásokat.

 • A meghatalmazások állami feldolgozása után teljes körűen tudjuk intézni az Ön ügyeit és képviselni Önt a hatóságoknál. Ez általában 1-2 nap. Megtesszük a szükséges bejelentkezéseket a hatóságokhoz (NAV, Önkormányzat, KSH, Kamara) .

 • A számlázóprogram működésének megkezdéséhez elkészítjük a NAV online számla rendszer regisztrációt.

 • Segítünk megismerkedni a vállalkozás működtetéséhez szükséges legfontosabb feladatokkal, számlázási és költségelszámolási szabályokkal, határidőkkel.

 • Az első 3 havi könyvelés után egyeztetjük Önnel a tapasztalatainkat és ha szükséges javaslatokat teszünk a számlázással, bizonylatokkal, költségelszámolással és az adózással kapcsolatban.

two-smiling-businesspeople-using-a-laptop-together-in-an-office.jpg
„A cégvezetők nagyon sok munkaidőt és energiát megspórolhatnak azzal a cég életében, ha a könyvelésben rejlő potenciálokat kihasználják: nálunk minden adat a rendelkezésre áll a tervezéshez és a céges folyamatok ellenőrzéséhez is.”

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Bartal Csaba

   Múlt-kor Kft.

   Még egy jól menő vállalkozásnak is lehetnek nehéz napjai, hiszen a jogszabályi változások rendszeres kihívások elé állítanak bennünket. Az ebből fakadó megpróbáltatásokat teszi jelentős mértékben elviselhetőbbé a Klein Consulting Könyvelőiroda szakértői csapata. Kimagasló ügyféltámogatási rendszerrel, és nem mellesleg jövőbiztos digitális megoldásokkal tartják a lépést a kor kihívásaival szemben - megkönnyítve ezzel a cégvezetők amúgy is terhelt mindennapjait. Stabilan magas színvonalú szolgáltatás kapok korrekt piaci áron.

    Valter Kalaus

    NEWMARK VLK HUNGARY

    A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    KAPCSOLATFELVÉTEL