Kérdezze szakképzett és tapasztalt könyvelő csapatunkat!

Mi a Klein Consulting könyvelőirodánál úgy véljük, hogy a szigorú értelemben vett könyvelés csak alappillére, alapfeltétele egy folyamatnak. Pénzügyi tervezés, havi riportolás, adótervezés, komolyabb számviteli és adózási tudást igénylő események – olyan folyamatok, amelyek nélkülözhetetlenek egy fejlődő vállalkozás számára, bizonyos szint felett pedig egyenesen kötelezőek.

Nem minden könyvelői szolgáltatás nyújtja ezt:
az adatrögzítésen túl adatelemzéssel és adótervezéssel segítjük ügyfeleinket

Szakértelmünkkel, változatos képesítésünkkel (mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi- és számviteli szakrevizor, ACCA dipIFRS mérlegképes könyvelő, vállalkozási szakos mérlegképes könyvelő) segíteni tudjuk Önt a döntéshozatalban:

Rendszerben gondolkodunk: ha szükséges, több szakemberünk is latba veti szerteágazó tudását, hogy pontos és kielégítő megoldást találjunk a felmerülő problémákra. A problémamegoldó látásmód és a segítőkészség az alappillére annak a tulajdonosi szemléletnek, amelyet megbízóink ügyeivel kapcsolatosan tanúsítunk. Látjuk, és fel tudjuk térképezni egy-egy gazdasági esemény hatását a vállalkozás eredményeire, a pénzügyekre és az adózásra, az összes adónem tekintetében.