Kérdezze szakképzett és tapasztalt könyvelő csapatunkat!

Mi a Klein Consulting könyvelőirodánál úgy véljük, hogy a szigorú értelemben vett könyvelés csak alappillére, alapfeltétele egy folyamatnak. Pénzügyi tervezés, havi riportolás, adótervezés, komolyabb számviteli és adózási tudást igénylő események – olyan folyamatok, amelyek nélkülözhetetlenek egy fejlődő vállalkozás számára, bizonyos szint felett pedig egyenesen kötelezőek.

Nem minden könyvelői szolgáltatás nyújtja ezt:
az adatrögzítésen túl adatelemzéssel és adótervezéssel segítjük ügyfeleinket

Szakértelmünkkel, változatos képesítésünkkel (mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi- és számviteli szakrevizor, ACCA dipIFRS mérlegképes könyvelő, vállalkozási szakos mérlegképes könyvelő) segíteni tudjuk Önt a döntéshozatalban:

  • releváns választ adunk a napi gyakorlatból adódó kérdésekre
  • a tervezett tevékenységhez igazítva segítünk a gazdasági forma és az ideális adózási forma kiválasztásában
  • képviseletet vállalunk az Adóhatóságnál – nem csak könyvelési ügyfeleknek
  • a törvények és szabályzatok pontos ismeretében segítünk felkészülni egy jövőbeni gazdasági eseményre vagy üzleti tervre (cash-flow, adótervezés stb.)
  • adózási problémák, különös tekintettel azokra, amelyek kizárólag az adójogszabályok alapján nem oldhatók meg, vagy a több adónemet is érintő problémahalmazokra
  • nemzetközi adózás
  • nemzetközi szabályok, szituációk, szokások
  • gazdasági hatékonyság növelése

Rendszerben gondolkodunk: ha szükséges, több szakemberünk is latba veti szerteágazó tudását, hogy pontos és kielégítő megoldást találjunk a felmerülő problémákra. A problémamegoldó látásmód és a segítőkészség az alappillére annak a tulajdonosi szemléletnek, amelyet megbízóink ügyeivel kapcsolatosan tanúsítunk. Látjuk, és fel tudjuk térképezni egy-egy gazdasági esemény hatását a vállalkozás eredményeire, a pénzügyekre és az adózásra, az összes adónem tekintetében.

Kérje ajánlatunkat szakmai tanácsadásra

Töltse ki az alábbi űrlapot* és munkaidőben egy órán belül kapcsolatba lépünk Önnel

Személy

*Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkérés 3 egyszerű lépésben:

1. Töltse ki az űrlapot

Töltse ki a lenti ajánlatkérő űrlapot, majd a rendszerünk küld egy visszaigazoló levelet, hogy fogadtuk az Ön kérését.

2. Keresni fogjuk telefonon

Egy munkaórán belül felhívjuk Önt a részletek egyeztetése érdekében (az itt kapott adatok alapján tudunk Önnek személyre szóló ajánlatot adni).

3. Küldjük a kész ajánlatot

A kapott információk alapján elkészítjük az árajánlatot és 2 órán belül elküldjük Önnek, mert tudjuk, hogy az üzleti életben a gyorsaság az egyik legfontosabb!