Megérett az idő a váltásra?
Elintézzük helyetted!

Az alábbi szabályzatok elkészítésében számíthat ránk, amelyekkel a vállalkozásának tevékenységétől függően kötelezően rendelkeznie kell:

Alakulást követő 90 napon belül a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit.

Az adóhatóságok ellenőrzéskor ezeket elsőként kell bemutatni, és akkor már igen nehézkes ezt utólag pótolni, és összhangba hozni az addigi eseményekkel. A szabályzatok hiánya esetén 200.000 Ft-ig terjedő mulasztási bírság szabható ki.

Egy újonnan alakult vállalkozás beindítása nagyon sok időt és energiát igényel, igy érthető, hogy ezen törvényi kötelezettségre nem jut elég idő.
Irodánk minden vállalkozástípusra rendelkezik szabályzat- és iratminta sablonokkal, amelyek átdolgozása jóval egyszerűbb és gyorsabb, mint önállóan egyedi szabályzatokat kidolgozni.
Kérje ajánlatunkat vállalkozásának szabályzat- és iratminta gyűjteményére, és előzze meg a váratlan ellenőrzés kellemetlenségeit!

Ne fogadj el más ajánlatot, amíg nem raktad mellé a miénket!

Töltse ki az alábbi űrlapot* és munkaidőben egy órán belül kapcsolatba lépünk Önnel

Személy

*Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkérés 3 egyszerű lépésben:

1. Töltse ki az űrlapot

Töltse ki a lenti ajánlatkérő űrlapot, majd a rendszerünk küld egy visszaigazoló levelet, hogy fogadtuk az Ön kérését.

2. Keresni fogjuk telefonon

Egy munkaórán belül felhívjuk Önt a részletek egyeztetése érdekében (az itt kapott adatok alapján tudunk Önnek személyre szóló ajánlatot adni).

3. Küldjük a kész ajánlatot

A kapott információk alapján elkészítjük az árajánlatot és 2 órán belül elküldjük Önnek, mert tudjuk, hogy az üzleti életben a gyorsaság az egyik legfontosabb!