Közösségi média :

Meglévő vállalkozásnál szeretnék könyvelőt váltani

Amennyiben bármilyen okból kifolyólag könyvelő-váltáson gondolkodik, kérjük gondolja át az alábbiakat:

azonban, ha

akkor minden bizonnyal sikeresen együtt fogunk tudni működni.

Várjuk irodánkban profi, felkészült csapattal, digitális bizonylatfeldolgozási rendszerekkel, és akár közösen használt dokumentumkezelő- és pénzügyi rendszerrel.

A SMARTBooks egy felhőalapú, böngészőből elérhető könyvelő- és ügyviteli rendszer a digitalizációra nyitott vállalkozások számára, mely a vállalkozás és a könyvelő közti hatékony online együttműködést is segíti.

A SMARTBooks Business kis- és középvállalkozások ügyviteli folyamatait támogatja az értékesítéstől a beszerzésen és készletkezelésen át a pénzügyi nyilvántartásokig. Online dokumentumkezelés a könyvelővel közös tárhelyen, rendszeren belüli csoportmunka-támogatás és feladatkezelés, pénzügyi riportok, analitikák, és még sok más funkció, felesleges adatrögzítés nélkül. Minden egy helyen, ami egy vállalkozás adminisztrációjához elengedhetetlen!

További információ a SmartBooks weboldalán található.

Könyvelését bármikor át tudjuk venni az előző könyvelőtől, nem kell megvárnia ezzel az év végét – így hamarabb koncentrálhat a cége fejlődésére.
Teljes felelősségbiztosítással rendelkezünk, így Ön mindig nyugodt lehet a cége könyvelését illetően.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Bartal Csaba

   Múlt-kor Kft.

   Még egy jól menő vállalkozásnak is lehetnek nehéz napjai, hiszen a jogszabályi változások rendszeres kihívások elé állítanak bennünket. Az ebből fakadó megpróbáltatásokat teszi jelentős mértékben elviselhetőbbé a Klein Consulting Könyvelőiroda szakértői csapata. Kimagasló ügyféltámogatási rendszerrel, és nem mellesleg jövőbiztos digitális megoldásokkal tartják a lépést a kor kihívásaival szemben - megkönnyítve ezzel a cégvezetők amúgy is terhelt mindennapjait. Stabilan magas színvonalú szolgáltatás kapok korrekt piaci áron.

    Valter Kalaus

    NEWMARK VLK HUNGARY

    A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    Ajánlatkérés

    Kérjük töltse ki az űrlapot, 24 órán belül válaszolunk!