Közösségi média :

Könyvelőváltás most 10% kedvezménnyel *

*2023. január 31-ig aláírt, minimum egy éves szerződés esetében

Irodánk 26 éve folyamatos növekedéssel jelen van a magyar könyvelői piacon,

kiterjedt tapasztalataink vannak:

területen működő vállalkozások és szervezetek könyvelési, adózási tevékenységeinek ellátásában.

Irodánk méretéből és a kialakított munkamódszerekből adódóan:

Mire figyeljen a könyvelőiroda váltása folyamán?

A döntés előkészítése során:

Az új könyvelőiroda kiválasztásakor:

Irodánk mindezen előnyökkel rendelkezik, így biztos kézben tudhatja könyvelését, adózását és pénzügyeit.

Hogyan zajlik a könyvelőváltás?

 • Megállapodunk az Önnek szükséges szolgáltatásokban és aláírjuk a szerződést.

 • Elkészítjük a NAV-hoz és az Önkormányzatokhoz és Statisztikai Hivatalhoz szükséges meghatalmazásokat.

 • A meghatalmazások állami feldolgozása után teljes körűen tudjuk intézni az Ön ügyeit és képviselni Önt a hatóságoknál. Ez általában 1-2 nap. Első lépésként leellenőrizzük, hogy az eddigi bevallásai rendben beküldésre kerültek-e.

 • Tájékoztatjuk Önt arról, hogy milyen dokumentumokra van szükségünk Öntől illetve az előző könyvelőjétől, hogy a könyvelési munkákat megkezdhessük.

 • Amennyiben szeretné, felvesszük a kapcsolatot az előző könyvelővel és egyeztetjük vele a szükséges átadandó adatokat, iratokat és futárt küldünk az anyagokért.

 • Az első 1-2 hónap könyvelés után egyeztetjük Önnel a tapasztalatainkat és ha szükséges javaslatokat teszünk a számlázással, bizonylatokkal, költségelszámolással és az adózással kapcsolatban.

two-smiling-businesspeople-using-a-laptop-together-in-an-office.jpg
„A cégvezetők nagyon sok munkaidőt és energiát megspórolhatnak azzal a cég életében, ha a könyvelésben rejlő potenciálokat kihasználják: nálunk minden adat a rendelkezésre áll a tervezéshez és a céges folyamatok ellenőrzéséhez is.”

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Bartal Csaba

   Múlt-kor Kft.

   Még egy jól menő vállalkozásnak is lehetnek nehéz napjai, hiszen a jogszabályi változások rendszeres kihívások elé állítanak bennünket. Az ebből fakadó megpróbáltatásokat teszi jelentős mértékben elviselhetőbbé a Klein Consulting Könyvelőiroda szakértői csapata. Kimagasló ügyféltámogatási rendszerrel, és nem mellesleg jövőbiztos digitális megoldásokkal tartják a lépést a kor kihívásaival szemben - megkönnyítve ezzel a cégvezetők amúgy is terhelt mindennapjait. Stabilan magas színvonalú szolgáltatás kapok korrekt piaci áron.

    Valter Kalaus

    NEWMARK VLK HUNGARY

    A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    KAPCSOLATFELVÉTEL