Hazai és külföldi vállalatok könyvelését, adózását, pénzügyeit közel 25 éve végezzük. Tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel támogatjuk a pénzügyi döntések előkészítésénél a vállalkozásokat bármely életszakaszukban, elősegítve partnereink külföldi és belföldi növekedését, terjeszkedését.

25 éve ötlettől egészen a külföldi terjeszkedésig

A Klein Consulting Könyvelőiroda Kft. közel 25 éve stabil pénzügyi tanácsadói, adózási, könyvelési hátteret ad, bármelyik életszakaszában is van az adott vállalkozás: legyen szó most induló vagy növekedési pályára került cégről, akár éppen egy évtizedek óta prosperáló, fokozatosan gyarapodó vállalatról. A kezdeti ötlet felmerülésétől az árazáson, a cégstruktúra kialakításán és az adótervezésen át a külföldi terjeszkedésig vagy éppen exitterv készítéséig szakemberekből álló gárda végzi a könyvelést, adózást és pénzügyeket.

Ügyfeleink eredményei beszéljenek helyettünk!

Könyvelőirodánk sokszínű iparági tapasztalata hozzájárul az ügyfelek számszerűsíthető sikereihez, hiszen akad olyan partnercégünk, amely 2000-ben alakult, mára már közel 300 millió forintos árbevételt mondhat magáénak, vagy olyan kereskedő cég, mely 1,5 milliárdos éves bevétellel rendelkezik. Dolgozunk együtt non-profit szerevezetekkel is, van köztük olyan közhasznú tevékenységet folytató alapítvány, melynek évi 100 millió forintnyi támogatás elszámolásán dolgozunk. A világ különböző tájain tevékenykedő anyavállalatok (köztük Törökország, USA, Hollandia, Afrika, távol-keleti országok) vállalatainak magyar leányvállalatai pedig főként nemzetközi tudásunk miatt támaszkodhatnak könyvelőirodánkra.

Így dolgozunk partnereinkkel

Egy jó ötlet hosszú és sokszor rögös utat jár be addig, amíg sikeres vállalkozás lesz belőle. Ha megvan az ötlet és a cél, hogy mekkorára növekedjen a vállalkozás, akkor az alábbi lépésekkel segítünk a megvalósításban:

1.

A cél és az ötlet alapján meghatározzuk a megfelelő vállalkozási formát

2.

Megalapítjuk a vállalkozást, az összetett regisztrációs folyamatokon is elkalauzoljuk partnereinket

3.

Elkészítjük az üzleti tervet, kidolgozzuk az árazási stratégiát

4.

Pénzügyi jelentéseket készítünk

5.

Adózási kérdésekben adunk tanácsot

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor kérjen ajánlatot a Klein Consultingtól – 24 óránbelül elküldjük a személyre, cégre szabott ajánlatot.

Nemzetközi sztenderdeknek megfelelően

Az elmúlt időszakban fokozódó piaci igény merült fel arra, hogy a külföldi vállalatok magyarországi cégeinél a könyvelés, a pénzügyi menedzsment az anyavállalat sztenderdjeinek megfelelően történjen. Mivel a magyar adózási rendszer sokszor teljesen eltér a nemzetközi standardoktól, ezért a harmonizációhoz nagyon nagy előny a Klein Consulting Könyvelőiroda Kft. által nyújtott közel 25 éves szakmai tapasztalat, nemzetközi szaktudás és az angol nyelven történő tanácsadás. A Klein Consulting Könyvelőiroda Kft. célja, hogy hozzájáruljon a vállalkozás növekedéséhez, miközben annak vezetői, munkatársai a legfontosabbat kapják tőlünk az időt, hogy fő tevékenységükre tudjanak koncentrálni a lehető legtöbbet, hiszen könyvelésük, adózásuk sínen van.

Könyvelőváltás

Ha a meglévő könyvelőiroda helyett választaná a komplex szolgáltatási csomagot nyújtó, tapasztalt Klein Consultingot, akkor egy konkrét akciótervet kap, amelyben fel vannak sorolva a különböző lépések az elsőtől az utolsóig Általában tervező konzultációval kezdünk, megállapítjuk a kulcs-mutatószámokat, kialakítjuk a riportálási formákat, egyeztetjük a számlák könyvelésének menetét. A kijelölt személyes kapcsolattartó és a könyvelőirodánk is munkaidőben elérhető, világos, egyszerű, érthető felvilágosítást, segítséget nyújt majd minden kérdésben, hogy úgy tudjunk együtt dolgozni, mintha cége kihelyezett gazdasági osztálya lennénk.

Cégadatok

Iroda