Közösségi média :

Jövedelemadó bevallást szeretnék készítettni

A NAV az elmúlt években – a rendelkezésre álló adatok alapján – adóbevallási tervezetet készít a magánszemélyeknek. Nem minden tevékenységről és jövedelemről van azonban információjuk. Ebben az esetben a magánszemély kötelezettsége a tervezet adatait áttekinteni és kiegészíteni.

Ez sokszor nagyon bonyolult, különösen az alábbi esetekben:

Néhány esetben év közben is kell adóelőleget fizetni a megszerzett jövedelmek után:

Adótanácsadó kollégáink mindkét esetben átveszik Öntől az adóbevallás elkészítésével vagy az évközi adóelőleg kiszámításával járó terheket.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

  Lonkai Erika

  CabrillaTeam Kft.

  A Klein Consultinggal könyveltetni egyet jelent a nyugalommal! A mai modern kor követelményeivel lépést tartva folyamatosan fejlesztik rendszereiket, képzik magukat, ami az ügyfelek kényelmét szolgálja, biztonságát garantálja. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, stabil könyvelőirodát keres.

   Bartal Csaba

   Múlt-kor Kft.

   Még egy jól menő vállalkozásnak is lehetnek nehéz napjai, hiszen a jogszabályi változások rendszeres kihívások elé állítanak bennünket. Az ebből fakadó megpróbáltatásokat teszi jelentős mértékben elviselhetőbbé a Klein Consulting Könyvelőiroda szakértői csapata. Kimagasló ügyféltámogatási rendszerrel, és nem mellesleg jövőbiztos digitális megoldásokkal tartják a lépést a kor kihívásaival szemben - megkönnyítve ezzel a cégvezetők amúgy is terhelt mindennapjait. Stabilan magas színvonalú szolgáltatás kapok korrekt piaci áron.

    Valter Kalaus

    NEWMARK VLK HUNGARY

    A Klein Consulting bérszámfejtési és könyvelési tevékenysége nagyban hozzásegít minket ahhoz, hogy a fő tevékenységünkre koncentrálhassunk és éjszaka pedig nyugodtan alhassunk mert cégünk adminisztrációja rendben van, nincsennek kellemetlen meglepetések. Köszönjük a professzionális együttműködést!

    KAPCSOLATFELVÉTEL