Csali teszt – könyvelőváltás
Ajánlatot kérek!

Könyvelőváltás utánajárás nélkül

Könyvelés, adótanácsadás és pénzügyi riportok készítése magas igénnyel rendelkező kis- és közepes vállalkozások számára – válts át a minőségre!


Ajánlatot kérek!

Miközben Önnel fizettetik ki a számlát, a könyvelők 99%-a csupán az államnak termel hasznot

A könyvelés mindaddig csak szükséges rossz, amíg a feldolgozott adatokat csak eljuttatjuk az államnak és nem kezdünk velük semmi mást.

Ha Ön komoly céget épít, érdemes kihasználnia, hogy az Ön könyvelője feldolgozza cég adatait (számlákat, kimenő-bejövő pénzeket) – ugyanis ezekből az adatokból nagyon hasznos döntéstámogató riportok, jelentések készülhetnek.

Ezek a jelentések nagyon könnyen segíthetnek a cégében rejtett milliókat találni, vagy épp megóvni Önt egy rossz üzleti döntéstől – hiszen a döntéseit tényekre tudja alapozni. (Ezt hívják kontrolling rendszernek: amikor látjuk a cégünk számait, és nem érzésből irányítunk egy vállalatot.)

Ha az Ön jelenlegi könyvelője nem látja Önt el

 • a cég fontos mérőszámaival,
 • nem érthető formában kapja az adatokat (színes, letisztult grafikonok és riportok),
 • ha nem tájékoztatja Önt időben a törvényi változásokról,
 • ha nem egyeztet jó előre Önnel a várható fizetési kötelezettségekről,
 • ha nem tájékoztatja folyamatosan a cége pénzügyi helyzetéről,

akkor hozza át az irodánkhoz a cége könyvelését, mert mi elsődlegesen nem az államnak termelünk hasznot, hanem Önnek (természetesen kötelező adminisztráció elvégzése mellett – viszont mi ott kezdjük a munkát, ahol a többiek abbahagyják)!

Amint az Ügyfelünkké válik, azt fogja érezni, mintha felvett volna a cégébe egy gazdasági igazgatót

Kétfajta cégvezető létezik a kisvállalati (KKV) szektorban:

 • Vannak, akik csakis érzésből hoznak döntéseket – ők szoktak olyanokat mondani, hogy “érzem, hogy mi fér bele”, “tudom, hogy ez jó biznisz lesz”,
 • és vannak azok, akik adatok és tények alapján döntenek.

Ez utóbbi cégvezetők szokták azt csinálni, hogy amikor egy adatra van szükségük (pl. pillanatnyi kintlévőségek állapota, kifizetetlen számlák összege, adott időpillanat alapján a havi áfa állása, stb.), akkor az asszisztensüket, titkárnőjüket megkérik arra, hogy kerítsék elő, számolják ki az adott információt, adatot.

Nem lenne egyszerűbb, ha elkérhetné mindezt a könyvelőtől? Hiszen ott van minden adat – felesleges újraszámolni bármit is.

Nos, velünk ezt megteheti: nálunk megvan minden tétel, naprakészen feldolgozva, bármikor könnyen lekérdezhető formában.

De a profi kontrolling- és jelentési rendszer csak az egyik előnye, ha együtt fogunk dolgozni – nézze, mi minden vár még Önre:

1 – Kialakítunk egy precíz munkafolyamatot

Már az együttműködés kezdetén is lesz lehetősége leülni egy tervező konzultációra irodánk vezetőjével, Klein -Szedlár Ritával, és közösen át tudják beszélni a cége helyzetét és a jövőre vonatkozó terveket és igényeket.

Rita segít Önnek megtervezni az ehhez szükséges mérföldköveket, átbeszélni, hogy milyen kulcs-mutatószámokat kell majd figyelemmel tartani, kialakítják közösen a riportolás formáját, és Ön megkapja azt a mappát, amiben Ön vagy az asszisztense tudja majd rendszerezve gyűjteni a havi számlákat.

2 – Hozzáférést fog kapni a tudástárunkhoz

Akár a pénzügyes kollégája a cégnél, akár az asszisztense, akár Ön saját maga könnyen átláthatja a vállalkozások könyvelési mindennapjait érintő kérdéseket ebből a letölthető tudástárból.

Vége annak az időnek, hogy a munkatársai órákat töltsenek a neten válaszok keresésével egyszerű kérdésekre, vagy a tudás hiánya miatt hibákat kövessenek el. (Legyen az egy egyszerű adminisztratív téma, pl. számla javítás, vagy akár egy összetett probléma.)

3 – Dedikált kapcsolattartót rendelünk ki Önhöz

Induláskor egyből kirendelünk Önhöz egy dedikált kapcsolattartót, aki mintegy könyvelési concierge áll a rendelkezésére – bármikor hívhatja, örömmel fog segíteni, és mindig lesz Önre ideje.

Tőle fog kapni fontos, a cégére vonatkozó információkat, értesíti Önt a törvényi változásokról, vagy épp új iparági szabályozásokról. Szinte az lesz az érzése, mintha lenne még egy személyi asszisztense!

Fontos, hogy akár vele, akár az iroda más munkatársaival beszél, mindenkivel “magyarul”, érthetően fog tudni kommunikálni szakmai kérdésekről is – nem hagynunk Önben megválaszolatlan kérdést, vagy fehér foltot.

Ez azért fontos, mert a cége kritikus területe a pénzügy, az itt meghozott döntések nagyban befolyásolják már rövid távon is az eredményeket.

Bármilyen összetett kérdéssel fordulhat hozzánk – ha esetleg nem tudnánk azonnal válaszolni, garantáljuk, hogy az Ön számára legjobb választ keressük meg és a legrövidebb időn belül visszahívjuk a személyre szabott megoldással!

Mikor leszünk mi a legjobb választás az Ön számára?

Ha nem a cége egyik legfontosabb területén kíván spórolni, és
megunta már, hogy kvázi feleslegesen fizet egy olyan
csak-könyvelő céget, amelyik az államnak
dolgozik, és semmi pluszt nem ad.

Várjuk Önt az Ügyfeleink között, ha:

 • Ha azon cégvezető közé sorolja magad, akik adatokból döntenek és nem érzésből vezetik a cégüket
 • Ha anélkül szeretne egy komplett kontrolling rendszert kiépíteni a cégében, hogy ehhez fel kellene venni új munkatársakat
 • Ha nem az a kérdés, mennyibe kerül, hanem az, mennyit nyereséget takarít meg, és milyen a minősége

Mikor felel meg a régi könyvelő:

 • Ha megkap tőle minden szükséges információt, mindig időben értesíti, és nem érzi azt, mintha zavarná a kérdéseivel
 • Ha precízen végzi a munkáját, és nem szokott hibázni, a bonyolultabb kérdésekre is helytálló válaszokat szokott adni
 • Ha még sosem merült fel Önben, hogy váltani kellene (ugyanis ha ez már az eszébe jutott, annak oka van)…

Meglévő Ügyfeleink üzentek Önnek

I have been seeking a good investing system for many years. After studying and started using the Falcon Method I knew that I have found the ultimate one. Warning, it leads to addiction!
Martin I have been seeking a good investing system for many years. After studying and started using the Falcon Method I knew that I have found the ultimate one. Warning, it leads to addiction!
Martin

Megérett az idő a váltásra?
Elintézzük Ön helyett!

Tudja, mikor kellett volna könyvelőt váltani? Amikor először megfogalmazódott Önben a kétely, hogy vajon jó helyen van-e a cége. A második legjobb időpont most van!

1. Lépés

Fel kell mondani a régi helyen a szerződést

Öntől csak egy aláírásra van szükségünk – mi adjuk a felmondólevél-sablont, amit a régi könyvelőirodának kell e-mailben elküldeni (ha nem akar, még csak beszélnie sem kell velük többé).

2. Lépés

Áthozzuk az iratokat, rendbe rakunk mindent

Mi fogjuk felhívni őket, elmegyünk a cég anyagáért, újrakönyveljük a törtévet, rendbe rakunk mindent, és átállítjuk a mi, professzionális rendszerünkre a cég teljes rendszerét!

3. Lépés

Leülünk egy tervező konzultációra

Menet közben beszúrunk egy induló konzultációt, ahol személyesen Klein-Szedlár Ritával fogja tudni átbeszélni a cége, a céljai, és a közös munka minden paraméterét!

Ezt az ajánlatot fogjuk Önnek elküldeni:

Személyre szabott árajánlat

A cége igényei és pénzügyi szokásai alapján teljesen testre szabott ajánlatot fog tőlünk kapni – az ehhez szükséges adatokat telefonon egyeztetjük majd

A könyvelőváltás lépései

Mellékelünk egy akciótervet, hogy pontosan milyen lépések szükségesek a könyvelőváltáshoz

(A munka 99%-át átvesszük Öntől!)

Könyvelőválasztási szempontok

És mindezt kiegészítjük egy csekklistával, hogy ha valamiért nem minket választana, akkor milyen szempontok alapján keressen profi partnert a cégének

Ne fogadjon el más ajánlatot, amíg nem rakta mellé a miénket!

Töltse ki az alábbi űrlapot* és munkaidőben egy órán belül kapcsolatba lépünk Önnel

Személy
*Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkérés 3 egyszerű lépésben:

icons8-form-100 (1)

1. Töltse ki az űrlapot

Töltse ki a lenti ajánlatkérő űrlapot, majd a rendszerünk küld egy visszaigazoló levelet, hogy fogadtuk az Ön kérését.

icons8-phone-100 (1)

2. Keresni fogjuk telefonon

Egy munkaórán belül felhívjuk Önt a részletek egyeztetése érdekében (az itt kapott adatok alapján tudunk Önnek személyre szóló ajánlatot adni).

icons8-documents-100 (1)

3. Küldjük a kész ajánlatot

A kapott információk alapján elkészítjük az árajánlatot és 2 órán belül elküldjük Önnek, mert tudjuk, hogy az üzleti életben a gyorsaság az egyik legfontosabb!