Mi történik egy átlag könyvelőirodában?

Egy átlag magyar könyvelőirodában a könyvelés klasszikus formáját fogja megtalálni, ami kizárólag a bizonylatok rögzítését, a bérszámfejtést, az adóbevallások benyújtását és a beszámolók elkészítését foglalja magában. Valóban, a könyvelésnek ez az alappillére, egy vállalkozásnak azonban véleményünk szerint ennél többre van szüksége ahhoz, hogy érdemben fejlődni tudjon. Kihez forduljon az a vállalkozó, aki komoly üzleti és stratégiai döntések meghozatala előtt áll, ha nem a könyvelőjéhez? Azt kell mondanunk, hogy egy átlag könyvelőiroda nem akar vagy nem tud számára érdembeni segítséget nyújtani.

Sőt, a valós piaci helyzet még ennél is rosszabb. Sajnos azt tapasztaljuk a szakmánkban, hogy időnként még az egyszerű rögzítési munka is alacsony színvonalon, igénytelenül, kötelező jelleggel van elvégezve. Az ügyfél szerencsésnek tudhatja magát, ha rendben van a könyvelése, ennél többre nem számíthat.

Számunkra a klasszikus könyvelési feladatok precíz és a határidőket tiszteletben tartó elvégzésén túl kezdődnek az izgalmas feladatok. A pénzügyi tervezés, a havi riportolás, az adótervezés, a komolyabb számviteli és adózási tudást igénylő események nélkülözhetetlen segítséget jelentenek ügyfeleinknek abban, hogy tisztában legyenek a lehetőségeikkel, és átláthatóvá is teszik a gazdasági működést. Ez a cseppet sem sablonok kitöltésén alapuló, odafigyelést és gondosságot igénylő munka feltérképezi, hogy mekkora mozgástere van az ügyfelünknek, amikor komolyabb beruházást, fejlesztést készít elő.

Miben különbözik a Klein Consulting egy átlag könyvelőirodától?

7 meggyőző érv, amiért Önnek is megéri a Klein Consulting könyvelőirodát választani partneréül:

1 – Komoly szakmai tudással rendelkezünk:

Vállalkozásunk vezetője közgazdász, adótanácsadó, pénzügyi és számviteli szakrevizor, ACCA dipIFRS mérlegképes könyvelő, vállalkozási szakos mérlegképes könyvelő. Minden munkatársunk mérlegképes könyvelő végzettséggel rendelkezik. A gyakorlatban is megalapozott tudásunkat az Ön vállalkozása fejlesztésének szolgálatába állítjuk.

2 – Tudásunkat naprakészen tartjuk

Figyelemmel kísérjük a törvényi változásokat, folyamatosan képzéseken veszünk részt, olvassuk a szaklapokat, illetve egyéb, szakmánkhoz kapcsolódó kiadványokat.

3 – Nem most kezdtük a szakmát

23 év szakmai tapasztalata a biztosíték arra, hogy partnereink magas színvonalú, rugalmas szolgáltatást kapjanak. Tulajdonosi szemlélet a megbízónk ügyeivel kapcsolatban.

4 – Komplex problémamegoldó képesség

Látjuk és fel tudjuk térképezni egy-egy gazdasági esemény eredményre, pénzügyekre, adózásra gyakorolt hatását az összes adónem tekintetében.

5 – Megoldást keresünk a kényesebb, nagy tapasztalatot igénylő problémákra

Nem jelent számunkra problémát az elsőre átláthatatlannak, mások által túl bonyolultnak kikiáltott helyzetek tisztázása.

6 – Aki saját maga is vállalkozó, jobban megérti a vállalkozók problémáit

Mivel mi is vállalkozók vagyunk, átérezzük ügyfeleink problémát, saját tapasztalatainkkal is segítjük őket.

7 – Angol kommunikáció

Dolgoztunk és dolgozunk külföldi vállalkozásokkal, ezért az angol nyelvű kommunikáció nem jelent számunkra nehézséget.

Önnek milyen elvárásai vannak a könyvelési szolgáltatással szemben?

Ahhoz, hogy kiemelkedő színvonalú stratégiai partnerévé tudjunk válni, már a megbízatás előtt tisztázni kell az elvárásokat, vagyis hogy milyen feladatok elvégzését, milyen formában és milyen határidőkkel vállaljuk. Munkánk során az alábbi elvárásokkal találkozunk a legtöbbször:

A könyvelés mellett sok esetben szükség van egyedi tanácsadásra, amely segíti Önt a cég folyamatainak felülvizsgálatában, ha szükséges, kiszervezésében, ezen túl gyakran szükség van adózási kérdések tisztázására vagy adótanácsadásra. Ha olyan könyvelőirodát keres, amelyik képes a vállalkozása motorjává válni, forduljon a Klein Consultinghoz!

Ezt az ajánlatot fogjuk Önnek elküldeni:

Személyre szabott árajánlat

A cége igényei és pénzügyi szokásai alapján teljesen testre szabott ajánlatot fog tőlünk kapni – az ehhez szükséges adatokat telefonon egyeztetjük majd

A könyvelőváltás lépései

Mellékelünk egy akciótervet, hogy pontosan milyen lépések szükségesek a könyvelőváltáshoz

(A munka 99%-át átvesszük Öntől!)

Könyvelőválasztási szempontok

És mindezt kiegészítjük egy csekklistával, hogy ha valamiért nem minket választana, akkor milyen szempontok alapján keressen profi partnert a cégének

Könyvelőirodánk a hétköznapi könyvelésen túl valódi stratégiai partnerséget kínál Önnek, hogy nagy tervei minél hamarabb megvalósulhassanak!

Cégadatok

Cégnév: Klein Consulting Könyvelőiroda Kft.
Ügyvezető: Klein-Szedlár Rita
Cégjegyzékszám: 01-09-276904
Adószám: 25468117-2-41

Iroda