Könyvelőirodánk jóval több szolgáltatást nyújt, mint ami hagyományos módon a könyvelés feladatkörébe tartozik. Szakembereink komplex módon képesek elvégezni a speciális céges problémák megoldását.

Végelszámolás, felszámolás

Azoknak, akik legálisan le akarják zárni a feleslegessé vált cégüket, 6-9 hónap alatt, minden adminisztratív és jogi feladatot átvállalva le tudjuk zárni a vállalkozását, ami után az jogilag megszűnik létezni.

Cégek átalakulása

A cégek átalakulásának egyik leggyakoribb formája az egyesülés, ami kétféleképpen jöhet létre, összeolvadással vagy beolvadással.

Cégek összeolvadásakor az összeolvadó társaságok valamennyien megszűnnek, ám a megszűnéssel egyidejűleg egy új jogutód gazdasági társaság jön létre. Fontos tudni, hogy a megszűnő jogelőd cégek vagyona, jogai és kötelezettségei az összeolvadással létrejött jogutód társaságra szállnak át.

Beolvadás során egy vagy akár több vállalkozás beolvad egy másik társaságba. Ebben az esetben csak a beolvadó vállalkozás szűnik meg jogilag, a meglévő társaság cégformája megmarad. Az a társaság, amelyik változatlanul megmarad, a beolvadó társaság(ok) jogutódja lesz. Mit jelent ez az örökség szempontjából? A beolvadó vagyona mint egész – a jogok és a kötelezettségek összessége – átszáll a jogutód befogadó gazdasági társaságra.

Az egyesülésnek mindkét formája szükségessé teszi vagyonmérleg- és vagyonleltár-tervezetek, valamint az egyesülési döntés meghozatalához szükséges egyéb okiratok, illetve az egyesülési szerződés elkészítését.

Az egyesülés egy sor olyan kérdést von maga után, amelyek tisztázása nem tartozik a hagyományos könyvelés feladatai közé. Könyvelőirodánk ezen speciális helyzetekben is segíteni tud Önnek.

A cégek átalakulásának egyéb területein is szívesen állunk rendelkezésére:

  • Szeretné megváltoztatni jelenlegi vállalkozásának társasági formáját
  • Külön szeretne válni üzlettársától?
  • Cégei szétválnának?

A Klein Consulting hatékony közreműködésével gyorsan és szakszerűen levezeti az átalakulási eljárást. A kötelező könyvelési feladatokon túl tisztázzuk az eljárás menetét, a felelősség kérdését, az átalakulás költségeit és díjait. Együttműködésünk rugalmas, és minden esetben az Ön érdekeinek a figyelembevételével történik.

Ne fogadjon el más ajánlatot, amíg nem rakta mellé a miénket!

Ne fogadjon el más ajánlatot, amíg nem rakta mellé a miénket!

Töltse ki az alábbi űrlapot* és munkaidőben egy órán belül kapcsolatba lépünk Önnel

Személy

*Az ajánlatkérés díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkérés 3 egyszerű lépésben:

1. Töltse ki az űrlapot

Töltse ki a lenti ajánlatkérő űrlapot, majd a rendszerünk küld egy visszaigazoló levelet, hogy fogadtuk az Ön kérését.

2. Keresni fogjuk telefonon

Egy munkaórán belül felhívjuk Önt a részletek egyeztetése érdekében (az itt kapott adatok alapján tudunk Önnek személyre szóló ajánlatot adni).

3. Küldjük a kész ajánlatot

A kapott információk alapján elkészítjük az árajánlatot és 2 órán belül elküldjük Önnek, mert tudjuk, hogy az üzleti életben a gyorsaság az egyik legfontosabb!