Jövőkerék Közhasznú Alapítvány

A közhasznú besorolású alapítványunk 2005 nyarán alakult, amely már az indulásától kezdve a Klein&Partner Consulting Kft. ügyfele. Választásunkban nagy szerepet játszott az alapításunk előtti időkre visszanyúló munkakapcsolatunk, amelynek során a könyvelőiroda munkatársai mindig felkészültek, gyorsak, pontosak és megbízhatóak voltak.

Az éves közhasznúsági jelentésünkben, mint egyik kiemelt partnerünket így jellemezzük a könyvelőirodát: „Az alapítvány könyvelését a szakszerűen, megbízhatóan és pontosan dolgozó Klein&Partner Consulting Kft. végzi.”

Az Alapítvány tevékenységének rövid leírása:

A Jövőkerék Közhasznú Alapítvány átfogó célja, hogy elősegítse, támogassa az európai értékek megerősödéséhez és érvényesüléséhez elengedhetetlen helyi közösségek, civil szerveződések és autonóm állampolgárok képességeinek, erőforrásainak, lehetőségeinek fejlesztését és kiaknázását elősegítő önálló kezdeményezéseket, programokat. Az Alapítvány segítséget kíván adni a civil partnerek számára különböző ötleteik konkrét fejlesztési projektté érleléséhez, illetve azok megvalósításához.

Sikeres projektjeink:
„Médiakampány az éghajlatváltozás fenntarthatósági kérdéseiről” (2010-2011.), támogatás összege: 45.740.984 Ft.
BringArt Kerékpárvázfestő Műhely (2011.), támogatás összege: 4.780 euró.
„Idegenek? Kampány a bevándorlók befogadásáért” (2009-2010.), támogatás összege: 6.643.470 Ft.

 

Képviselő neve: Ary Benedek
Telefon/fax: tel.: +36 (70) 3700-120
Email: jovokerek@jovokerek.hu
Weboldal: www.jovokerek.hu