Aktuális akciók

Gyors SZJA-bevallás, akár online is!

Bevezető

szja-small.pngHagyja a kapkodást és forduljon hozzánk - akár néhány óra alatt elkészítjük adóbevallását! Vegye igénybe egyedi ajánlatunkat – válassza az online opciót és töltse ki az általunk kiküldött űrlapot! Ilyen egyszerű az egész!

Tovább >>

Könyvelés akár ingyen?

Bevezető

Akar ingyen-aktualis.jpgIgen! Nem vicc! Minden meglévő ügyfelünk jelentősen csökkentheti könyvelési díját!  Akár le is nullázhatja könyvelési költségét! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy ajánlja Könyvelőirodánkat ismerőseinek.

Tovább >>

Most akár 30%-ot is megtakaríthat!

Bevezető

Promo-30-aktualis.jpgMinden új ügyfelünknek elengedjük első három havi díjának 30%-át! Használja ki MOST ezt a kihagyhatatlan lehetőséget! Bízza egy 20 éves múltú, komplex jogi, számviteli, közgazdasági szemléletű irodára a könyvelését!

Tovább >>

Exkluzív székhelyszolgáltatás

Bevezető

Forints.jpgIsmeri a NAV szigorú előírásait vállalkozása székhelyével kapcsolatosan? Ne vállaljon kockázatot, válassza székhelyszolgáltatásunkat már 4.200 Ft-tól, és mi minden törvényes kötelezettségnek eleget teszünk az Ön nevében!

Tovább >>

Váltson könyvelőt most!

Bevezető

konyveloiroda_egyeb_szolgaltatasaink.pngVegye igénybe professzionális szolgáltatásainkat, és ha szerződik velünk, most 5 évre visszamenőleg átvizsgáljuk cége bevallásait! Nálunk nincsenek elmaradt határidők és késve beadott adóbevallások – állandó kapcsolattartója mindig naprakész cége ügyeiről.

Tovább >>

Saját vállalkozásról álmodozik?

Bevezető

konyvelovaltas.jpgVágjon bele most, és mi kikalkuláljuk Önnek az optimális adózási- és vállalkozási formáját! Nem csak könyvelési kérdésekben állunk rendelkezésére: átfogó számviteli, jogi és közgazdasági ismereteinknek és 20 éves múltunknak köszönhetően biztos támaszként állunk Ön mellett!

Tovább >>