Könyvelés

Könyvelés a Klein Consulting Könyvelőirodától

Megfelelő könyvelőirodát nem egyszerű választani manapság. Ha csak budapesti viszonylatban is jobban körülnézünk, akkor megannyi lehetőség tárul elénk. De egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízzuk cégünk ügyeit! Rengeteg kecsegtető ajánlatot találhatunk számos irodánál, de STOP! „Nem mind arany, ami fénylik!” – tartja a mondás.

Egyes irodák online megoldásokat ajánlanak, amellyel időt lehet spórolni, mert ez így sokkal kényelmesebb, nem hurcolászunk számlákat, stb. De mi van akkor, ha a legrosszabb pillanatban romlik el a szoftver vagy valamiért nincs internetkapcsolat, esetleg hozzá szeretnénk tenni valamit, amire nincs külön lehetőség? Akkor jön a hajtépés és az idegesség. Nem beszélve arról, hogy a NAV csakis titkosított elektronikus aláírással elfogadott anyagot fogad el, amit nem tud bárki megcsinálni, különben is elég drága megoldás.

Kérjen ajánlatot vagy egy időpontot személyes konzultációra

Másik könyvelőiroda pedig nem ragaszkodik a szerződéskötéshez, hogy az ügyfél ne legyen „megkötve”, szabadon dönthet a távozás, váltás mellett. Igen, ez is egy rendkívül kényelmes opció. De kinek? Önnek? Mi történik, ha a könyvelőiroda mond fel hirtelen, mert valami hiba történt és erre felfigyelt a NAV? Vagy ha Ön talál hibát, hiányt? Egyszerűen búcsút intenek az ügyfélnek, hisz nincs szerződés, nincsenek kötelezettségek. Ebbe csakis a megbízó bukhat bele. A szerződés mindig egy biztosíték, amiben pontosan rögzítve vannak a kötelező érvényű részletek! Szerződés híján mindenre a PTK szerinti alapértelmezés vonatkozik. Ön tisztában van az összes szabállyal? Vajon a könyvelője is?

Nálunk biztonságban érezheti cége könyvelését és adóügyeit! Nem csupán garanciát, hanem teljes körű felelősséget vállalunk! Büszkék vagyunk rá, hogy megbízhatóságunkat 2015-ben a svéd Bisnode is megerősítette, mely Európa egyik vezető digitális üzleti kockázatkezelési információszolgáltatója.

Bízza egy 20 éves múltú, komplex jogi, számviteli, közgazdasági szemléletű irodára a könyvelését! Könyvelőirodánkban nincsenek elmaradt határidők, késve beadott adóbevallások, szükségtelen túlfizetés.

A Klein Consulting Könyvelőiroda teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, beleértve a bérszámfejtést, a bevallások elkészítését vagy a hatóságok előtti képviseletet! Cégünk a legkorszerűbb saját ügyviteli és könyvelői szoftverek segítségével, kizárólag szakképzett munkatársakkal áll az Ön rendelkezésére! Cégeknek, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek is örömmel segítünk könyveléssel kapcsolatos kérdésekben, az egyszerűektől a bonyolult megoldásokat igénylő feladatokig, akár angol nyelven is, természetesen a legnagyobb üzleti titoktartást biztosítva számukra.

  • 20 éves tapasztalat könyvelés és adózás területén
  • Kérés esetén adótanácsadói kontrol
  • Állandó kapcsolattartója mindig naprakész a cége ügyeiről
  • Egyes adózási terülekre szakosodott munkatársak
  • Felelősségvállalás és hatóság előtti képviselet
  • Basic, Plus és Prémium csomag közötti választási lehetőség

Kérjen ajánlatot vagy egy időpontot személyes konzultációra

Számunkra a könyvelés nem csupán egy munka, hanem hivatás. Ráadásul, új ügyfeleinknek 3 hónapig akár 30%-ot elengedünk a könyvelési havidíjból legalább 1 éves szerződéskötés esetén!
 

Promo-30_NewKlein.jpg

Munkatársaink mindig naprakészek az adójogszabályok változását illetően és azokat optimálisan alkalmazzák az Ön érdekében. Mindezek mellett bármikor a rendelkezésére állnak és közérthető válaszokat kaphat tőlük.

Csatlakozzon közel 100 elégedett ügyfelünk közé, hogy együtt könyvelhessük el a sikert!

Kérjen ajánlatot vagy egy időpontot személyes konzultációra

Cégeknek, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek is örömmel állunk rendelkezésére könyveléssel kapcsolatos kérdésekben, az egyszerűektől a bonyolult megoldásokat igénylő feladatokig.
 

Könyvelési szolgáltatásaink:

Könyvelési csomag cégeknek

Nem elégszünk meg a bizonylatok rögzítésével,  adófizetési kötelezettségek követésével és éves beszámolókkal. Mi valódi partneri attítűdöt kínálunk!

tovább >>

Könyvelés egyéni vállalkozóknak

Folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk az adóoptimalizáláshoz. Bízzon komplex jogi, számviteli, közgazdasági tudásunkban!

tovább >>

Adóbevallás magánszemélyeknek

Számíthat ránk, ha segítségre van szüksége SZJA bevallásához. Forduljon hozzánk, ha nehezen bírkózik egyedül a feladattal!

tovább >>

Társasházak könyvelése

Tudjuk, hogy ez egy speciális terület, mely szakirányú felkészültséget igényel. Hiszen ki ne szeretne igényes lakókörnyezetet magának?

tovább >>

Nonprofit szerveknek

Büszkék vagyunk arra, hogy 20 éves történetünk alatt számos non-profit szervezettel dolgoztunk. Sikereiket kicsit a magunkénak is érezzük.

tovább >>

Áraink

Tekintse meg árlistánkat, melyet röviden és áttekinthetően építettünk fel. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot Basic, Plus és Prémium ajánlataink közül.

tovább >>