Könyvelés

Könyvelés a Klein Consulting Könyvelőirodától

Mi ott kezdjük a könyvelési szolgáltatást, ahol más abbahagyja…

Profi, Európai szintű könyvelési és pénzügyi szolgáltatás stabilan működő vállalkozásoknak.

A legtöbb könyvelőiroda a könyvelést, mint kötelezően szükséges szolgáltatást végzi ügyfelei részére. Mi tudjuk hogy az általános könyvelésen túl számos olyan támogató szolgáltatásra is szüksége van egy vállalkozásnak, amivel Önt tehermentesíthetjük, és biztonságban érezheti vállalkozását. Nálunk minden Önnek szükséges szolgáltatást megkaphat egyetlen csomagban! Ráadásul ki is választhatja, hogy a Basic, Plus vagy Prémium csomagjaink közül melyik a legmegfelelőbb a cége számára.

csomag.jpg

Miért érdemes minket választania?

  • 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a könyvelés és az adózás területén
  • Igény szerint adótanácsadással és adótanácsadói kontrollal is segítjük, hogy minél több pénzt takaríthasson meg
  • Állandó kapcsolattartóink mindig naprakészek cége ügyeivel kapcsolatban
  • Különböző adózási területekre szakosodott szakembereink mindig naprakészek az adójogszabályok változását illetően és azokat optimálisan alkalmazzák az Ön érdekében
  • A legkorszerűbb saját vállalatirányítási és könyvelői szoftverekkel rendelkezünk
  • Az Ön igényei szerint tájékoztatjuk Önt a cége eredményeiről,  várható nyereségéről
  • Igény szerint segítünk a pénzügyek intézésében is: rendszeresen figyeljük a kintlévőségeket, a tartozásokat, vagy akár előkészítjük a banki utalásokat is
  • Időben tájékoztatjuk a fizetendő adókról, így nem maradnak el a határidők és elkerülheti a szükségtelen túlfizetéseket
  • Igény szerint szolgáltatásainkat angol nyelven vagy IFRS szerint is kérheti  
  • Több, mint 100 elégedett ügyfél választott minket

 

Promo-30_NewKlein.jpg

Kérjen ajánlatot vagy időpontot egy személyes találkozásra, hogy együtt könyvelhessük el a sikert!

Ajánlatot kérek!

Nálunk biztonságban érezheti cége könyvelését és adóügyeit, mi teljeskörű felelősséget vállalunk! Büszkék vagyunk rá, hogy megbízhatóságunkat a közelmúltban a svéd Bisnode is megerősítette, mely Európa egyik vezető digitális üzleti kockázatkezelési információszolgáltatója.

Könyvelési szolgáltatásaink:

Könyvelési csomag cégeknek

Nem elégszünk meg a bizonylatok rögzítésével,  adófizetési kötelezettségek követésével és éves beszámolókkal. Mi valódi partneri attítűdöt kínálunk!

tovább >>

Könyvelés egyéni vállalkozóknak

Folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk az adóoptimalizáláshoz. Bízzon komplex jogi, számviteli, közgazdasági tudásunkban!

tovább >>

Adóbevallás magánszemélyeknek

Számíthat ránk, ha segítségre van szüksége SZJA bevallásához. Forduljon hozzánk, ha nehezen bírkózik egyedül a feladattal!

tovább >>

Társasházak könyvelése

Tudjuk, hogy ez egy speciális terület, mely szakirányú felkészültséget igényel. Hiszen ki ne szeretne igényes lakókörnyezetet magának?

tovább >>

Nonprofit szerveknek

Büszkék vagyunk arra, hogy 20 éves történetünk alatt számos non-profit szervezettel dolgoztunk. Sikereiket kicsit a magunkénak is érezzük.

tovább >>

Áraink

Tekintse meg árlistánkat, melyet röviden és áttekinthetően építettünk fel. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot Basic, Plus és Prémium ajánlataink közül.

tovább >>